Uitvaart Eerbeek en omgeving

"het bijzondere zit vaak verborgen in het gewone"

Goedemiddag,  welkom bij Marion Polman Uitvaart Eerbeek - Brummen

Al ruim 10 jaar help ik u graag bij het verzorgen van een persoonlijke en passende uitvaart.

Ik ben woonachtig in de gemeente Brummen verzorg ik sinds eind 2006 samen met u als familie een persoonlijke en passende begrafenis of crematie.

Ik ben in deze periode uw enige aanspreekpunt en ik heb elke dag persoonlijk contact met de familie. Samen met u neem ik de tijd om stap voor stap alle aspecten en mogelijkheden aan te reiken.

  • Kleinschalig met een persoonlijk benadering
  • Ongeacht uw verzekering, ik kan u altijd helpen
  • U kunt mij altijd bellen, dag en nacht
  • In Eerbeek zijn er diverse mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart
  • Al ruim 10 jaar verzorg ik volledige uitvaarten en crematies
  • Uitvaart Eerbeek maar ook in omliggende plaatsen kunt u op mij rekenen.

marionpolman 06 55 916250

"Het bijzondere zit vaak verborgen in het gewone."

Voor mij is ieder mens uniek, jong of oud, arm of rijk, religieus of atheïst. Iedereen heeft recht op een begrafenis of crematie die bij hem of haar past. Het is juist zo'n belangrijke gebeurtenis: nogmaals je neemt afscheid van een uniek persoon, iemand van wie je heel veel houdt!"

Ik luister naar de herinneringen van de nabestaanden aan de overledene. Daardoor ontstaat een goed beeld en kunnen we samen de uitvaart specifiek op de persoon en de situatie afstemmen. In feite maken familie en vrienden zèlf het scenario van de uitvaart. In die moeilijke periode geef ik een aanzet, zal U bijstaan en eventueel aanvullen.

In deze dagen ben ik uw enige aanspreekpunt en heb ik elke dag persoonlijk contact met de familie. Ik neem de tijd om stap voor stap alle aspecten en mogelijkheden aan te reiken.

Ik vind het belangrijk dat u de tijd krijgt om over een aantal zaken goed na te denken, niet alles hoeft meteen de eerste dag geregeld te worden.

Stap voor Stap samen met U beslissingen nemen.

Wat te doen bij overlijden?

marionpolman 06 55 916 250.

Na het overlijden moet altijd de dienstdoende (huis)arts gewaarschuwd worden, daarna neemt u contact op met Marion.

U kunt Marion Polman Uitvaartverzorging 24 uur per dag bereiken voor het melden van een overlijden.

Stap voor stap neem ik met u de onderdelen van de uitvaart door. Lang niet alle beslissingen moeten op stel en sprong genomen worden. Het is belangrijk eerst even de tijd te nemen.

Werkgebied.

Uitvaartverzorging Eerbeek en omgeving

Mijn werkterrein naast de gemeente Eerbeek bevindt zich in Zutphen, Lochem, Bronckhorst en Brummen

Voor een persoonlijke en passende volledige uitvaartverzorging.

uitvaartverzorging Ruurlo. Marion Polman

Ik adviseer en informeer u. Ook voor een voorbespreking van een uitvaart kunt u contact opnemen. Vrijblijvend en kosteloos.

Uitvaart Eerbeek

Marion Polman is geboren en getogen in de Achterhoek en is sinds 2005 woonachtig in Brummen aan de Knoevenoordstraat 12, 6971LJ Brummen. Zij kent de streek en haar gewoontes.

In Eerbeek kan ik o.a. gebruik maken van het in 2015 gerenoveerde afscheidscentrum " AfscheidsHuis Eerbeek " , de opbaarruimte van de " Monuta in Dieren". En de kerk of de aula van de begraafplaats of crematorium van de Heidehof in Apeldoorn of Crematorium Dieren.

U kunt de condoleance houden daar waar u wilt, zo is er in Eerbeek bijvoorbeeld "Grand Café De Korenmolen"aan de Kanaalweg 3 , Eerbeek of wellicht bij Restaurant "De Heideroos" ,

Voor de Uitvaart zijn er ook prachtige locaties zoals de kerk of de aula van de begraafplaats of crematorium "Heidehof, Apeldoorn " of " Crematorium in Dieren ".Maar het kan ook bij u thuis of in de de tuin. Eigenlijk waar u maar wilt.

De "algemene begraafplaats in Eerbeek" bevindt zich aan de Coldenhovenseweg 85a, 6961EC Eerbeek, het veel gebruikte " Crematorium en Begraafplaats Dieren" aan de Imboslaan 6, 6952JP Dieren