Uitvaart Gorssel en omgeving

Bij een uitvaart Gorssel help ik u graag bij de uitvaartverzorging.

Goedemiddag,  welkom bij Marion Polman Uitvaart Gorssel

Al bijna 10 jaar help ik u graag bij het verzorgen van een persoonlijke en passende uitvaart.

In Gorssel en omgeving verzorg ik sinds 2008 samen met u als familie een persoonlijke en passende begrafenis of crematie.

Ik ben in deze periode uw enige aanspreekpunt en ik heb elke dag persoonlijk contact met de familie. Samen met u neem ik de tijd om stap voor stap alle aspecten en mogelijkheden aan te reiken.

  • Kleinschalig met een persoonlijk benadering
  • Ongeacht uw verzekering, ik kan u altijd helpen
  • U kunt mij altijd bellen, dag en nacht
  • Ook voor het rouwcentrum bij de begraafplaats Gorssel, Aula Gorssel
  • Sinds 2008 verzorg ik volledige uitvaarten en crematies
  • Uitvaart Gorssel maar ook in omliggende plaatsen kunt u op mij rekenen.

marionpolman 06 55 916250

"Het bijzondere zit vaak verborgen in het gewone."

Voor mij is ieder mens uniek, jong of oud, arm of rijk, religieus of atheïst. Iedereen heeft recht op een begrafenis of crematie die bij hem of haar past. Het is juist zo'n belangrijke gebeurtenis: nogmaals je neemt afscheid van een uniek persoon, iemand van wie je heel veel houdt!"

Ik luister naar de herinneringen van de nabestaanden aan de overledene. Daardoor ontstaat een goed beeld en kunnen we samen de uitvaart specifiek op de persoon en de situatie afstemmen. In feite maken familie en vrienden zèlf het scenario van de uitvaart. In die moeilijke periode geef ik een aanzet, zal U bijstaan en eventueel aanvullen.

In deze dagen ben ik uw enige aanspreekpunt en heb ik elke dag persoonlijk contact met de familie. Ik neem de tijd om stap voor stap alle aspecten en mogelijkheden aan te reiken.

Ik vindt het belangrijk dat u de tijd krijgt om over een aantal zaken goed na te denken, niet alles hoeft meteen de eerste dag geregeld te worden.

Stap voor Stap samen met U beslissingen nemen.

Wat te doen bij overlijden?

marionpolman 06 55 916 250.

Na het overlijden moet altijd de dienstdoende (huis)arts gewaarschuwd worden, daarna neemt u contact op met Marion.

U kunt Marion Polman Uitvaartverzorging 24 uur per dag bereiken voor het melden van een overlijden.

Stap voor stap neem ik met u de onderdelen van de uitvaart door. Lang niet alle beslissingen moeten op stel en sprong genomen worden. Het is belangrijk eerst even de tijd te nemen.

Werkgebied.

Uitvaartverzorging Gorssel en omgeving

Mijn werkterrein naast de gemeente Gorssel bevindt zich in Zutphen, Lochem, Bronckhorst en Brummen

Voor een persoonlijke en passende volledige uitvaartverzorging.

uitvaartverzorging Zutphen. Marion Polman

Ik adviseer en informeer u. Ook voor een voorbespreking van een uitvaart kunt u contact opnemen. Vrijblijvend en kosteloos.

Uitvaart Gorssel

Marion Polman is geboren en getogen in de achterhoek, in Zutphen en Vorden om precies te zijn. Zij kent de streek en haar gewoontes.

In Gorssel kan ik o.a. gebruik maken van de Aula Gorssel, rouwcentrum bij de begraafplaats Gorssel. Deze wordt beheerd door Riet en Bennie Peppelman met als thema "ruimte voor naobergewoontes".

Wat zij er zelf over zeggen:

“Een goede begeleiding van de mensen vinden wij belangrijk. Redelijke kosten, kleinschalig en vooral dat alles gemakkelijk bespreekbaar is. Ook een echte ‘Gorsselse sfeer’ zoals die er vroeger was: eenvoudig, maar wel netjes. Het is ook belangrijk om ruimte te geven aan naobergewoontes, waarbij altijd de vrouwen de koffie en de broodjes doen en de mannen de kist dragen”, licht Riet toe. “En als mensen dat willen, verzorgen we ook de thuiscondoleance.”

Maar u kunt de condoleance houden daar waar u wilt, zo is er in Gorssel bijvoorbeeld "het Bosrestaurant" of wellicht bij Restaurant "Loetje"
en wellicht bij "de Zevensprong", wat ook een mooie locatie is. Maar ook in "de Borkel" kunt u natuurlijk terecht.

Voor de Uitvaart zijn er ook andere prachtige locaties zoals de kerk midden in Gorssel of de kerk in Joppe. Maar het kan ook bij u thuis of in de de tuin. Eigenlijk waar u maar wilt.